Зимові шини R16 205/60 SNOW EVOLUTION 94 H

Зимові шини R16 205/60 SNOW EVOLUTION 94 H
Зимові шини R16 205/60 SNOW EVOLUTION 94 H Зимові шини R16 205/60 SNOW EVOLUTION 94 H Зимові шини R16 205/60 SNOW EVOLUTION 94 H Зимові шини R16 205/60 SNOW EVOLUTION 94 H Зимові шини R16 205/60 SNOW EVOLUTION 94 H
В наявності
Розмір та назва шин: R16 205/60 SNOW EVOLUTION 94 H

Вартість: 1.649,00 грн.

Кількість:
 

Параметры шин
Ширина 205
Высота (профиль) 60
Диаметр 16
Сезонность зима
Тип авто легковик
Шипованная шина ні
Всесезонність ні

Пропонуємо вашій увазі літні відновлені шини, виготовлені в Польщі згідно з європейськими стандартами якості.

Глибина протектора шин становить 9мм.

Виробником надається гарантія терміном в 1 рік!

 

Дані шини з Польщі мають малюнок протектора як в Goodyear UltraGrip Ice SUV - це нешиповані автошини з спрямованим дизайном протектора, призначені для експлуатації в суворих зимових умовах. Характеризуються відмінною тягою, ефективним гальмуванням і стабільної керованістю на слизьких зимових покриттях, а також мокрому асфальті.

Посилені боковини шини сприяють рівномірному розподілу тиску і як наслідок більш ефективному зчепленню з дорожнім полотном, в якому беруть участь абсолютно всі елементи малюнка протектора.

V-спрямований дизайн протектора Goodyear UltraGrip Ice SUV з широкими поперечними дренажними канавками відрізняється великою глибиною, поліпшеною функцією захоплення снігу, а також високою стійкістю до аква-і слешпланінгу. Гострі елементи малюнка протектора захоплюють сніг на передньому краю контактного плями, покращуючи таким чином тягово-розгінні показники і ефективність гальмування автошини на засніжених дорогах.

Активні насічки на шашках протектора збільшують передачу бічних зусиль при здійсненні маневрів на обледенілій поверхні, а пилковидні блоки з буртиком в поєднанні з відкритими збоку канавками прискорюють відведення води і талого снігу з плями контакту, завдяки чому підвищується прохідність шини на глибокому снігу.

Глибина протектора сприяє підвищенню стійкості до аквапланінгу і поліпшенню зчіпних властивостей на льоду і снігу. Акустичний комфорт і плавність ходу забезпечуються багаторівневою схемою розташування блоків протектора змінної довжини.

Написати відгук

Ваше Ім`я


Ваш огляд Зверніть увагу: HTML не перекладено!

Рейтинг   1   2   3   4   5  

Введіть код з зображення в поле




Ви дивились